.
Η ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Περίθαλψη

Το Ίδρυμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη μορφή δευτεροβάθμιας φροντίδας με πρωτεύοντα σκοπό την αξιοπρεπή διαβίωση, την ανακούφιση των αναγκών που προκύπτουν λόγω του προχωρημένου της ηλικίας, της οποιασδήποτε μορφής αναπηρίας, των χρόνιων προβλημάτων υγείας, όπως και των διαφόρων κοινωνικό-οικονομικών δυσχερειών των συνανθρώπων μας.

Οι μεγάλοι προαύλιοι χώροι, η μεγάλη τραπεζαρία, το εντευκτήριο, η αίθουσα ψυχαγωγίας είναι μερικοί από τους χώρους που εξυπηρετούν σε ικανοποιητικό βαθμό την καθημερινότητα των περιθαλπομένων, προσφέροντας τους δυνατότητα για δραστηριότητες, περίπατο, συζήτηση και άλλα.

Σε έναν εξαιρετικά προσεγμένο κτιριακά χώρο που προσφέρει αξιοπρεπή διαβίωση, με δυνατότητα δίκλινων και τρίκλινων δωματίων σε άριστη κατάσταση οι περιθαλπόμενοι μπορούν να δεχθούν νοσηλευτική φροντίδα και άλλες ιατρικές υπηρεσίες με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.

Στο Άσυλο καθημερινά προετοιμάζονται με πολύ αγάπη και συμφώνα με συγκεκριμένο διαιτολόγιο τα γεύματα των περιθαλπομένων σε μια σύγχρονων εγκαταστάσεων κουζίνα με όλες τις παροχές για προσεγμένα και υγιεινά γεύματα.

Εκτός από τη διατροφή μεγάλη φροντίδα και προσοχή δίδεται και στην φροντίδα του ρουχισμού και των κλινοσκεπασμάτων των περιθαλπομένων. Για τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής στο Άσυλο λειτουργούν στον υπόγειο χώρο πλυντήρια νέας τεχνολογίας, όπως και στεγνωτήρια που καθημερινά φροντίζουν με το κατάλληλο προσωπικό την καθαριότητα και την άριστη παρουσία των περιθαλπομένων.

Στο κομμάτι που αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αξίζει να σημειώσουμε ότι η φαρμακευτική αγωγή όλων των περιθαλπομένων δίδεται από έμπειρους και αξιόλογους ιατρούς που γνωρίζουν αναλυτικά το ιστορικό κάθε ενός και με τη συνεργασία του νοσηλευτικού προσωπικού χορηγούν σε καθημερινή βάση την αγωγή με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Η φροντίδα όλων των περιθαλπομένων βασίζεται σε ένα πολύ καλά οργανωμένο πλάνο λειτουργίας και χάριν του πολυδύναμου και ειδικευμένου νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού το Άσυλο Ανιάτων είναι ένα από τα πιο περιζήτητα Ιδρύματα της χώρας μας, πράγμα που διαπιστώνεται και από τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων που κατατίθενται καθημερινά στα κατά τόπους τμήματα ΠΕΔΙ της χώρας μας

Επικοινωνια

Η ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Λακωνικής 333, Καλαμάτα, Ελλάδα